Blogg > Yngreleger-bloggen

25. mai skulle det egentlig vært generalforsamling i European Junior Doctors i Finland. Istedenfor satt Bjørn Gardsjord Lio klar foran skjermen med kaffe, striglet hår, skjorte, kosebukse og tøfler. Les bloggen hans her!

Lørdag 23. mai var det klart for en førstegagsbegivenhet jeg tipper de færreste av dere visste om: European Junior Doctors (EJD) hadde sin første generalforsamling (GA) online! Som representant for den norske delegasjonen, satt undertegnede spent og klar klokka 09:00 som man gjør før nettmøter: kaffe, striglet hår, skjorte, kosebukse og tøfler.

Generalforsamlingen skulle egentlig holdes i Finland, men isteden ble det i maiværet i Bodø - nesten samme. Møtet ble åpnet av presidenten for EJD, Mathias Körner, og forløp knirkefritt (etter nettmøtestandard) under ledelse av presidenten og resten av EDJ-styret, der i blant vår egen Shruti Sharma. Som generalforsamlinger flest, ble det gjennomgått en del formalia, lovendringsforslag, økonomi og så videre.

Deretter var det mindre møter mellom de ulike delegatene, der veien videre for EDJ ble diskutert. Og kanskje mest spennende: Vi fikk høre hvordan covid-19-situasjonen er for befolkningen, pasientene og selvsagt legene rundt om i Europa.

For meg var det et veldig spennende første møte i EDJ. Jeg fikk møte medrepresentanter fra resten av kontinentet og diskutert pågående saker som er felles for alle.

Les mer om arbeidet til EDJ her!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer