Blogg > Yngreleger-bloggen

Det var temaene da Helselederskolens kull 2 – Coronakullet – var samlet for siste gang.

Skyfri utsikt fra Soria Moria var byttet ut med skjermruter med alle deltagerne utstyrt med kaffekopp, gamingheadsett og pågangsmot for en hel helg foran PC-skjermen. Minnene til mine barndoms LAN strømmet på. Helselederskolens arrangører hadde nok en gang klinket til med et A-lag av forelesere, så scenen var satt for enda flere lærerike dager.

Under kyndig ledelse av Morten Friberg, alumni fra kull 1, ble vi servert foredrag innen temaene «Internasjonalt perspektiv, endringsledelse og innovasjon» av en herlig samling foredragsholdere fra Norge, England og Danmark. Very, très spennende.

Det er med et visst vemod at Helselederskolen nå er ferdig. Det har vært en lærerik opplevelse å få være med. Viktigst av alt er kanskje Helselederskolen som arena for å møte kolleger og utveksle ideer og meninger. Vi har lært sammen, og vi har ledd sammen. (Ikke grått, så dramatisk har det ikke vært). Det blir spennende å følge med på hvor dette leder-startskuddet tar gjengen videre – første stopp for alle er: hjemmeeksamen.

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer