Nyheter > Fra foreningen

Er du opptatt av hvordan legers lønn blir i fremtiden? Arbeidsforhold? Arbeidsbelastning? Arbeidstid? ... og har lyst til å ha det hyggelig og sosialt? Sett av datoene 19.-21. november og meld deg på tariffkonferansen!

19.-21. november arrangerer Ylf Høstmøte/Tariffkonferanse på Thon hotell Storo i Oslo. Her samles tillitsvalgte og andre medlemmer for å lære mer om tillitsvalgtarbeid, spesialistutdanningen og temaer som omhandler arbeidsforhold.

Tariffkonferansen er landsrådets diskusjoner om og prioriteringer av krav i forbindelse med de kommende forhandlinger av lønns- og arbeidsvilkår fastsatt i tariffavtalene. Det er med andre ord her man diskuterer fremtidens lønn og arbeidsvilkår, og konferansen heter tariffkonferanse nettopp fordi møtet i hovedsak dreier seg om diskusjoner om endringer av tariffavtalene.

I tillegg til møter og kurs er det tid til hygge og moro, og man får mulighet til å stifte nye bekjentskaper.

Tillitsvalgte og ansatte har rett til fri for å delta på slike arrangementer, noe som er regulert i hovedavtalene.

Les mer og meld deg på her!

Her kan du lese mer om hvordan du forbereder deg til tariffkonferansen.

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer