Blogg > Yngreleger-bloggen

Dette er oss, våre meninger og vårt arbeidsliv. Vi gir oss aldri!

Sist mandag møttes Rikslønnsnemnda for å avgjøre konflikten mellom arbeidsgiverforeningen Spekter og Akademikerne Helse. Her anklaget Spekters fagdirektør Cathrine Hennig Legeforeningen for å drive propaganda og for feilaktig å fremstille arbeidskonflikten som en Davids kamp mot Goliat. Legeforeningen instruerte meg aldri til å skrive. De fortalte meg aldri hva jeg skulle mene. Og de bad meg aldri lage denne filmsnutten.

Akademikerne Helse og Legeforeningen har stått stødig opp for oss som jobber på norske sykehus gjennom høsten og vinteren. Jeg anser meg derfor som et stolt medlem av Propagandaministeriet.

For to uker siden oppfordret jeg sykehusleger fra ulike deler av landet og fra forskjellige spesialiteter til å forklare årsaken til legestreiken til mobilkameraet sitt. Ylf-logoen fant jeg på nett og produksjonskostnadene er lik null. Et kommunikasjonsbyrå hadde sikkert fått glanset det bedre, men dette er oss, våre meninger og vårt arbeidsliv. Vi gir oss aldri!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer