Nyheter > Aktuelt

En uke som inneholder både kurs og årsmøte, ble sparket i gang i Tromsø med samling for Ylfs foretakstillitsvalgte.

Tirsdag 3. mai samlet et titalls foretakstillitsvalgte (FTV-ere) seg i Tromsø i regi av Yngre legers forening (Ylf), for en uke med mye faglig og organisatorisk innhold. FTV-erne får etter hvert selskap av flere Ylf-ere, for både kurs og årets høydepunkt for mange: Årsmøtet, som avholdes onsdag 4. og torsdag 5. mai.

Forsvarlighet

Styremedlemmer i Ylf, Lars Magnus Aker og Beanca Grottenberg, ønsket de foretakstillitsvalgte velkommen til samling. Deretter inneholdt samlingens første dag en bolk om forsvarlighet, ledet av Ylf-styremedlemmer og foretakstillitsvalgte Tobias Iveland ved St. Olavs og Lars Magnus Aker ved Sykehuset Østfold, Kalnes.

Spørsmålene som ble stilt til salen var blant annet "Hva er et forsvarlig arbeidsmiljø og hvordan skal vi kartlegge dette?". Dette ble diskutert i grupper blant FTV-erne, og skapte mye engasjement.

Spesialistutdanning

Videre inneholdt dagen en bolk om spesialistutdanning, ledet av nestleder i Ylf-styret, Ingeborg Henriksen. Hvilken rolle man har som FTV og hvordan få til en god utdanning, ble diskutert.

FTV-samlingen strekker seg til onsdag 4. mai, med temaet faste stillinger, før vårkurs og årsmøtet 2022 sparkes i gang samme formiddag.

Ylf ønsker alle delegater, tillitsvalgte og øvrige deltakere hjertelig velkommen til kurs og årsmøte!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer