Nyheter > Fra foreningen

Ylfs styre har vedtatt å avlyse det planlagte vårkurset/årsmøtet i Fredrikstad. Istedenfor vil møtet vil avholdes digitalt.

9. mars avlyste eller utsatte Legeforeningen alle sine arrangementer våren 2020 med flere enn 50 deltakere for å hindre smitte av korona-viruset.

Ylfs medlemmer utgjør en viktig del av helsetjenesten og vi ønsker å begrense smitte blant medlemmene, samt å til enhver tid sikre deres helse og sikkerhet. I tillegg er korona-utbruddet en krevende og ekstraordinær situasjon, og det er behov for legene på jobb. Under et ekstraordinært styremøte 10.3 vedtok derfor Ylfs styre å avlyse det planlagte vårkurset/årsmøtet som skulle avholdes i Fredrikstad i slutten av april. Istedenfor vil det bli avholdt et digitalt årsmøte med et begrenset antall saker som ikke kan utsettes. Vi kommer tilbake til hvordan dette skal løses rent praktisk.

Alle som allerede har hatt kostnader i forbindelse med det planlagte kurset vil få disse refundert/dekket. Dersom du har spørsmål knyttet til dette, ber vi deg ta kontakt med oss på ylf@legeforeningen.no

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer