Nyheter > Aktuelt

Sommeren nærmer seg med stormskritt, men vi i Yngre legers forening har ikke gått i feriemodus enda. Planleggingen av høstens aktiviteter er i full gang, og vi har mye spennende å by på.

Nytt av året er samlingen for foretakstillitsvalgte (FTV) som avholdes i vakre Praha 18-20.oktober. Alle FTV’er og vara-FTV’er i Ylf inviteres til samlingen, hvor vi har som ambisjon å gi svar på alt man kan lure på som FTV. Siden det er valgår i år vil det nok være mange ferske FTV’er rundt på sykehusene, og denne samlingen vil være en god mulighet til å få svar på store og små spørsmål man har stilt seg i løpet av de første ukene i rollen. Samtidig vil det være noe å lære også for de erfarne!

Ikke gå glipp av kvalitetstid med landets dyktigste FTVer i vakre Praha.

Ylfs høstkurs og tariffkonferanse holdes på Soria Moria 22.-24.november. Det blir fokus på forhandlingsforberedelser og aktuelle saker som arbeidsbelastning, faste stillinger og spesialiststruktur. Ikke minst blir det hyggelig samvær med nye og erfarne Ylf’ere, og Christer byr opp til dans etter festmiddagen. Fortvil ikke, vi holder dansekurs kvelden før!

Ylf byr opp til dans på Soria Moria i november.

Vi ser frem til å møte engasjerte tililtsvalgte til høsten!

Tillitsvalgtkurs høsten 2017

Kurs for Ylfs foretakstillitsvalgte: 18.-20. oktober

Høstkurs for Ylf-tillitsvalgte og tariffkonferanse: 22.-24. november

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer