Spalter > Intervjuet

- ​Gode og engasjerte tillitsvalgte er veldig viktig for at arbeidshverdagen vår skal være så bra som mulig.

Alder: 31

Arbeidssted: Helgelandssykehuset, Mo i Rana

Hvorfor ble du lege?

Jeg ville ha en variert hverdag med høyt tempo og mange valgmuligheter etter endt utdanning. I tillegg er det en jobb jeg tror jeg kan være god i og kan bidra med mye.

Spesialitet?

Kirurgi

Hvorfor valgte du denne?

Jeg er glad i å fikse ting og har et snev av utålmodighet, så da passer det bra å kunne se raske resultater, slik man ofte kan i kirurgien.

Hvorfor stilte du til valg som styremedlem?

Gode og engasjerte tillitsvalgte er veldig viktig for at arbeidshverdagen vår skal være så bra som mulig. Jeg har lyst til å hjelpe dem, så de kan gjøre en best mulig jobb. I tillegg liker jeg å engasjere, noe jeg skal jobbe for å få til de neste to årene!

Interesseområde:

LIS1-stillinger, rettferdige ansettelsesprosesser, internasjonalt arbeid, oppfølging av lokale tillitsvalgte og samarbeid!

Et par kjappe til slutt:


Hva klarer du deg ikke uten på vakt? – Mobilen.

Favoritt medisin-app: - Felleskatalogen og elektrolyttveilederen! Førstnevnte er selvforklarende, sistnevnte fordi den gjør at jeg kan imponere medisinerne når jeg er på vakt.

Favoritt «sykehusdings»: - Arteriepinsett.

Matpakke eller kantinelunsj? – Kantinelunsj.

Hvilken bok har du liggende på nattbordet? - Ingen.

Når du skal på ferie, velger du strand eller by? – Det kommer an på ferien og feriefølget!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer