Blogg > Redaktørens blogg

Yngreleger.no får i dag ny redaktør. Og den nye redaktøren er (trommevirvel) TRUDE BASSO.

Etter nesten syv år som innehaver av Ylfs desidert beste verv (redaktør altså) er det på tide å la nye krefter slippe til. Nå tror jeg jeg har skrevet artikler om så si alt av saker Ylf er opptatt av, og repertoaret av fengende overskrifter begynner å gå tomt (hence tittelen på denne bloggen). Det har vært givende og lærerikt å følge Ylf i denne perioden, og jeg er takknemlig for at jeg fikk være med å videreutvikle kommunikasjonsstrategien vår sammen med forrige styret, hvor overgangen fra papirbasert medlemsblad til nettmagasinet yngreleger.no sto sentralt. Utrolig gøy!

Det absolutte høydepunktet gjennom 7 år som Ylf-redaktør: Lanseringen av yngreleger.no på Ylfs årsmøte 2016.

Yngreleger.no har vært en stor del av livet mitt de siste årene, og det er selvfølgelig vemodig å gi slipp. Men når Trude tar over redaktørstolen, vet jeg at «babyen min» er i gode hender. Mange av dere har sikkert allerede lagt merke til Trude. Under fjorårets legestreik utmerket hun seg som en dyktig og velformulert debattant. Trude er en engasjert, flink og driftig dame som uten tvil vil styre yngreleger.no klokt. Dessuten er hun særdeles uredd, og har ingen problemer med å fortelle egen arbeidsgiver, eller statsministeren for den saks skyld, hvor skapet bør plasseres. Så dette kommer til å bli veldig bra!

Takk til alle dere som har vært med å bidra til at yngreleger.no er blitt et levende og innholdsrikt nettmagasin. I turbulente tider er det skikkelig viktig å ha en velfungerende informasjonskanal og debattarena for yngre leger rundt om i landet. Ta vare på den videre!

Lykke til, Trude! Jeg kommer til å heie på yngreleger.no og Ylf fra sidelinjen!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer

  1. Applaus