Nyheter > Fra foreningen

iStock/GenerationClash

Er du ny som tillitsvalgt, eller ønsker å friske opp gammel kunnskap? Bli med på digital tillitsvalgtopplæring 16. juni.

Som ny tillitsvalgt kan det være mye å sette seg inn i: Hva innebærer rollen som tillitsvalgt? Hvor kan jeg få juridisk bistand når jeg står fast og trenger hjelp? Og hva med tariffavtalesystemet? Ingen forventer at du skal vite alt dette, og derfor arrangerer Legeforeningen tillitsvalgtopplæring for alle nye tillitsvalgte – eller de som måtte ønske en oppfriskning.

16. juni kl. 09:00-12:00 arrangerer Legeforeningen digital tillitsvalgtopplæring på Zoom. Kurset skal gi deg en grunnleggende innføring i rollen som tillitsvalgt i Legeforeningen. I løpet av kurset vil Legeforeningens advokater fortelle om rollen som tillitsvalgt, foreningens juridiske tilbud og tariffavtalesystemet, og det vil være mulig å stille foredragsholderne spørsmål, både muntlig og skriftlig.

Les mer og meld deg på her!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer