Nyheter > Aktuelt

I en pressemelding fra Oslo Universitetssykehus HF ble det i dag klart at Ylf-leder Kristin Kornelia Utne tar over som direktør for HR og personal på OUS etter Susanne Flølo.

Utne forteller til Yngreleger.no at hun er glad og ydmyk for denne muligheten og ser frem til å begynne. Stillingen tiltres allerede 20. april, så i en overgangsperiode frem til høsten vil hun måtte håndtere rollen som Ylf-leder og HR-direktør i OUS samtidig.

-Det blir selvsagt mye arbeid i en periode, men det må jeg bare ta på strak arm.

Foto: Anders Bayer (OUS)

-Vi trenger alle gode krefter i OUS, og ser frem til å få Kristin med på laget. Hennes unike erfaringer fra Legeforeningen er jeg sikker på vi kommer til å dra nytte av i OUS, forteller direktør Bjørn Atle Bjørnbeth til Yngreleger.no

Styret i Ylf forteller i en uttalelse at de er svært lei seg for å miste Kristin, men at de ønsker henne lykke til og ser frem til videre samarbeid.

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer