Nyheter > Aktuelt

Legeforeningen melder i kveld at Geir Arne Sunde går tilbake til klinisk arbeid og forskning. Med det tar nestleder Ståle Clementsen over som ny leder i Of.

Legeforeningens nettsider takker Sunde for tiden i foreningen.

– Jeg vil takke for all støtte, gode tilbakemeldinger og diskusjoner gjennom disse årene. Det har vært en glede å være foreningens nestleder og leder. Vi er en forening for overleger og spesialister over hele landet, og det perspektivet må vi alltid ha med oss, sier Sunde

Geir Arne Sunde (f. 1967) er overlege i anestesiologi ved Haukeland universitetssykehus og arbeider ved Luftambulansen i Bergen. Han har vært hele 5 år i Of-styret og nesten 10 år i landsrådet.

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer