Nyheter > Aktuelt

Fra nyttår får yngreleger.no ny redaktør. Da Landsrådet til Ylf møttes tidligere i desember ble Karianne Haga valgt for perioden 1. jan til 1. sept 2019.

Karianne Haga har journalistisk erfaring fra Aftenposten, hun har vært nettsideansvarlig for terrengsykkel.no og var redaktør for MedHum-magasinet i 2014. Haga var ferdig med medisinstudiene ved Universitetet i Oslo i juni-18 og jobber i dag som LIS1 i Helse Førde.

I sin presentasjon for Landsrådet la Haga frem godt begrunnede forslag til forbedringer av yngreleger.no. Hun demonstrerte med sine innspill et godt redaksjonelt blikk, forståelse for drift av redaksjonelle nettsider, og at hun evner å se yngreleger.no og sosiale medier som et essensielt kommunikasjonsvirkemiddel i foreningens arbeid med å nå ut til medlemmene med viktig informasjon.

Haga er nyutdannet og hennes engasjement kan dermed bli langvarig slik at hun vil kunne bli en viktig kontinuitetsbærer i foreningen. Med sin bakgrunn med redaksjonelt arbeid er Haga dessuten en sjelden fugl i lege-kretser og Ylf er svært glad for at hun nå har valgt å bli en del av Ylf-laget.

Jeg er stolt og glad for tiden jeg fikk som redaktør for Yngreleger.no før jeg nå går over i Overlegeforeningen. Ylf er en fantastisk organisasjon med et tilsynelatende uuttømmelig lager av flinke folk som jobber for at kolleger på eget sykehus og i landet for øvrig skal behandles rettferdig og ha gode arbeidsbetingelser.

Jeg føler meg trygg på at Karianne Haga vil ta et trygt og godt grep om stafettpinnen jeg gir fra meg, og at hun har mye å bidra med inn i foreningen. Jeg vil med dette oppfordre Ylfs medlemmer til å fylle mailboksen hennes med tekster av alle slag og samtidig ønske henne all mulig hell og lykke på veien!

Mailboksen som skal fylles er forresten karianne.aa.haga@gmail.com

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer