Spalter > Fra utsiden

I denne spalten skal vi invitere kjente skribenter og forfattere til å skrive tekster som på ulikt vis reflekterer rundt legene og deres plass i samfunnet. Tips oss gjerne om skribenter vi kan invitere!

Leger har mye å gjøre. Travle dager, lange vakter, fulle venterom og akuttmottak. Tiden til å reflektere over egen rolle og hvordan man oppfattes på "fra utsiden" er ofte knapp.

Med denne spalten ønsker vi å samle observasjoner og refleksjoner fra skribenter og forfattere uten profesjonell tilknytning til helsesektoren, tekster som utforsker medisinen, helsevesenet og legene i samspill med menneskene og samfunnet rundt.

Er det kjente eller mindre kjente skribenter du kunne tenke deg å lese tekster fra her? Tips oss: Skriv inn ditt ønske i kommentarfeltet under denne artikkelen!

Kommenter gjerne denne artikkelen!

Kommentaren må diskutere eller kommentere innholdet i artikkelen på saklig vis og kan inneholde maksimalt 2000 tegn. Behandle andre debattanter med respekt og unngå personangrep. Kommentarer må undertegnes med fullt navn. E-postadressen brukes kun av redaksjonen ved behov for å kontakte innskriver. Alle kommentarer godkjennes av redaksjonen før de publiseres i kommentarfeltet (kan ta inntil ett døgn), og kommentarer som ikke møter retningslinjene vil bli slettet.

Kommentarer